Българският състезател по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун е участвал на

...
Българският състезател по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун е участвал на
Коментари Харесай

Хъдълстоун: Моята цел е след 2021 година да участвам на още четири или пет олимпиади

Българският играч по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун е взел участие на Европейското състезание в Мерсин с травма на врата, само че задачата му е била да помогне на българския тим. Хъдълстоун, който единствен към този момент има квота за страната ни за Игрите в Токио, има упоритост за дълга спортна кариера и присъединяване на още четири или пет олимпиади.

" Седмица преди Европейското състезание получих травма на врата и към момента ме боли. Но отидох в Турция, с цел да оказа помощ на тима ", сподели състезателят, който се класира осми на финала на успоредка.

" 2020 година беше много гадна. Аз персонално не съм удовлетворен от осмото място, защото се класирах за финала с трета оценка. Ние като българи и като тим много се показахме и другите страни изпитваха боязън към нас. Конкуренцията за първи път ни виждаше като мощен тим, всички идваха и ни поздравяваха, радваха се. Искахме да покажем, че ние българите сме мощни като състезатели, би трябвало единствено да продължаваме все по този начин ", добави Хъдълстоун, който в Токио ще взе участие за първи път на олимпийски игри.

" Моята цел е да си изиграя съчетанието, да ме видят всички, да покажа, че съм на топ равнище. Това е първата ми олимпиада. След 2021 година имам упоритости да вземам участие на още четири или пет олимпийски игри ", добави състезателят.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР