Българският производител на суперспортни и състезателни автомобили Sin Cars обяви, че по

...
Българският производител на
суперспортни и състезателни автомобили
Sin Cars обяви, че по
Коментари Харесай

Българската Sin Cars стартира производството на L City през 2020 година

Българският производител на суперспортни и спортни автомобили Sin Cars разгласи, че по време на тазгодишното издание на интернационалното ревю в Женева ще показа електрическия автомобил L City, както и SIN R1 650.

Проектът L City на Sin Cars представлява модулна и гъвкава платформа, която е в състояние да предложи разнородни решения за градска подвижност и транспорт, напълно съобразени спрямо потребителските условия.

Благодарение на модулната си конструкция, електрическият автомобил ще може да бъде конфигуриран в няколко основни модификации, вариращи от стилен ван за доставки, до пътнически транспортьор.

Допълнителен плюс на концепцията L City на е опцията за бърза замяна на батерията при нейното изтощаване, което подсигурява 24-часова готовност за употреба.

Друга забавна вест, която споделят от Sin Cars са проектите за построяването на високотехнологичен производствен комплекс, който ще има потенциал от 20 000 автомобила годишно. С съществена насоченост към европейския пазар, компанията анонсира, че възнамерява да започне производството на L City през 2020 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР