Българският производител на мода Fashion Supply е втората компания с

...
Българският производител на мода Fashion Supply е втората компания с
Коментари Харесай

Втора компания с IPO на BEAM пазара за 2022 г.

Българският производител на мода Fashion Supply е втората компания с IPO на BEAM пазара през 2022 година

Компанията със постоянен пазар в Европа планува да листне емисия от до 651 000 броя елементарни, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции, всяка с номинална стойност 1.00 лева и емисионна стойност 6.50 лева Предлагането ще се реализира на 20.07.2022 година

Целта на компанията е да набере 4 млн. лева капитал, с който да се насочи към идващите стратегически цели на бизнес модела си.

„ Ще предложим инвестиция със постоянна рентабилност в дълготраен проект. Сред сериозните ни преимущества за вложителите е по-голямата непоклатимост за сметка на по-ниската волатилност. Освен средствата, които търсим от ВЕАМ пазара, планираме да вложим и лични - за сметка на част от бъдещите ни облаги “, споделя Димитър Стойков, основен изпълнителен шеф на Fashion Supply.



Дружеството има ясна тактика за развиването си. Основният фокус на капиталовия проект ще бъде ориентиран към внедряване на следващия високотехнологичен план на Fashion Supply – нова система за цифров щемпел на платове, допълнение на индустриалната и складовата инфраструктура, както и основаването на личен бранд.

Компанията ще заложи и на устойчиви енергийни източници посредством построяването на 250 KW фотоволтаична централа, с която чака да покрие личните си индустриални потребности и да предложи действен хедж против високата волатилност на енергийните пазари.

Водещ управител по предлагането е капиталовият медиатор „ МК Брокерс “ АД. Правен съветник по договорката е Адвокатско сдружение Бузалов и Чанова.

Благоевградската компания е план на серийния бизнесмен Димитър Стойков, създател още на бутилиращата компания за изворна вода “Рилана” и цеха за бутилиране на питиета в кенове Can Supply. Във Fashion Supply Стойков внедрява неповторим, напълно автоматизиран модел на работа в един от най-бързо възходящите трендове – дрехи с ексцентрични размери.

Модната компания е учредена през 2010 година като правоприемник на фамилен шивашки бизнес, който се нарежда на интернационалните пазари от 1990 година От основаването си до края на 2019 година бележи обилни растежи в приходите си.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР