Българският полузащитник Петър Витанов получава фланелката с номер 34 в

...
Българският полузащитник Петър Витанов получава фланелката с номер 34 в
Коментари Харесай

Петър Витанов ще играе с номер 34 в Китай

Българският полузащитник Петър Витанов получава фланелката с номер 34 в новия си китайски тим Тянцзин Тайгър, заяви китайската осведомителна организация СИНА.

Витанов беше посрещнат извънредно топло нощес на летището в Пекин както от клуба, по този начин и от почитателите.

Старши треньорът Ю Генуей съобщи, че Витанов в първия ден ще тренира с треньора по физическа подготовка и на втория ще се включи наедно с тима. Но сигурно той няма да играе в неделя при гостуването на Чжъчжан. Българинът ще бъде в групата, ще пътува с отбора, с цел да се приспособява по-лесно, да усети атмосферата. Дори може да седне и на пейката, само че сигурно няма да играе. Официалното му показване и конференцията обаче са планувани за на следващия ден.
 Петър Витанов ще играе в Китай
Петър Витанов ще играе в Китай

Новият клуб на българския халф сега е на 4-о място в китайската Суперлига

" Тъй като са минали към 50 дни от последното присъединяване на Витанов в формален мач, за него с изключение на допустимо най-бързо консолидиране в новата група, запознаване с треньорите, съотборниците и схващане на тактиката на тима, той се нуждае и от възстановяване на фитнес-състоянието ", добави треньорът.

Интересното е, че Тянцзин Тайгър е единственият тим в Китайската Суперлига, който към момента няма проваляне след 16 изиграни мача. Тимът заема 5-о място в класирането с 28 точки, събрани от 6 победи и 10 равенства. Целта пред отбора е да се класира в клубните шампионати на Азия за идващия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР