Българският полузащитник Георги Костадинов поднови тренировки вчера, а от днес

...
Българският полузащитник Георги Костадинов поднови тренировки вчера, а от днес
Коментари Харесай

Георги Костадинов се готви на пълни обороти с АПОЕЛ

Българският полузащитник Георги Костадинов възобнови тренировки през вчерашния ден, а от през днешния ден ще се включи на цялостни обороти в главната група на кипърския АПОЕЛ (Никозия).

Той получи разтежение в мускул на прасеца в мача с Гент (Белгия) в шампионата Лига на Конференциите и напусна тогава терена наложително.

Лекарите предвидиха пауза от две седмици и се случи тъкмо по този начин – на 14-ия ден опитният полузащитник на жълто-сините се връща към пълноценните занимания.

Той ще бъде в групата за неделното дерби с Аполон (Лимасол) от 4-ия кръг на локалното състезание, в който момчетата на треньора Рикардо Са Пинто ще се опитат да се върнат на пътя на успехите.

Преди спирането за националните тимове без Георги Костадинов в състава си те паднаха с 1:2 от Омония в най-горещия мач на Острова на Афродита.

В последните 30 минути те играха даже с 9 индивида на терена поради червени картони на нападателя Далсио и на бранителя Исам Шебаке.

Информацията, че АПОЕЛ ще вземе още един българин – някогашният футболист на Левски и на Ал Дафра (ОАЕ) Георги Миланов, за момента е на малко ранен стадий. Миланов е бил препоръчан на клуба, шефовете са обсъждали визитката му в офисите, пишат медиите в страната.

За да се случи договорка обаче би трябвало на първо време треньорът Рикардо Са Пинто да утвърди профила му, а по-късно АПОЕЛ да освободи някой от чужденците, с цел да може да откри място за регистрация.

За отбелязване е, че Миланов е свободен сътрудник, защото партньорството му с Ал Дафра завърши на 1 юли.

Това значи, че срокът 15-и септември за последна регистрация на футболисти не го касае.

В подобен случай АПОЕЛ може да придобие незает състезател до 30-то число на месеца.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР