СподелиХората трябва да си задават въпроса КОЙ – с три

...
СподелиХората трябва да си задават въпроса КОЙ – с три
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Задачата на Главчев е да осигури избори, благоприятни за ГЕРБ и ДПС

Сподели
Хората би трябвало да си задават въпроса „ КОЙ – с три основни букви – стои откъм гърба? “, с цел да няма след това излъгани, комплицирани, извиняващи се и така нататък Това сподели пред БНР Татяна Дончева, водач на „ Движение 21 “, част от „ Левицата! “.

По думите ѝ във всяка предизборна акция е имало компромати и „ каквото има, това се изкарва, има единствено значение дали това е правилно, или – не “.

Задачата на служебния министър-председател Димитър Главчев е да обезпечи избори, удобни за ГЕРБ и Движение за права и свободи, без значение в какво се кълне той, счита Дончева.

„ Трябва да се направи нужното Бойко Борисов и Делян Пеевски да не могат да стигнат до болшинство. Защото, в случай че стигнат до болшинство, ще стартира същото, което гледахме след 2012 година – експроприации на бизнес, крадене, измислени правосъдни процеси и всевъзможен тип гнет “, уточни тя.

Според нея би трябвало да се наблюдава кои лица, даже и от „ Левицата! “, имат връзка с Делян Пеевски и какво значи това: „ Появата на тази лица, свързани и принадлежащи към левите сили, автоматизирано значи сигнална лампа. Кирил Добрев, да вземем за пример, вижте къде и с кого играе, по какъв начин – и имайте едно мислено “.

Татяна Дончева дефинира като „ напълно прилични “ възможностите за триумф на „ Левицата! “ на предварителните парламентарни избори.

Отделянето на досегашния им сътрудник в „ Левицата! “ Мая Манолова в коалиция „ Солидарна България “ с Ваня Григорова тя разяснява по този начин:

„ Ваня Григорова сложи условия, които не отхвърля – тя смята за обикновено да взема еднолични решение без съдружния съвет. Ние считаме, че това е невероятно и недопустимо. Мая Манолова към 2-3 месеца опита да работи с несъществуващата президентска групировка и евентуално разчиташе да бъде една от обединенията, които ще дадат коалиция за табелата „ 3-ти март “. Когато стана ясно, че такава групировка няма да има, още веднъж направи ход към „ Левицата! “, след което към Ваня Григорова. … Не мога да кажа нищо положително за метода, по който Ваня Григорова реши да прави третата писта. Въпросът беше дали да се играе с две, или с три писти в лявото. Но няма да кажа неприятна дума, дори ще ѝ пожелая триумф, тъй като по този начин е редно. Не е нужно ние да се замеряме между тях “.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР