Българският политически живот, освен всичко друго, днес имаше нужда и

...
Българският политически живот, освен всичко друго, днес имаше нужда и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Спешно отделение. И Love is in the air

Българският политически живот, с изключение на всичко друго, през днешния ден имаше потребност и от незабавна здравна помощ - поради абсурда с " Пирогов ". Но там е работата, че самият " Пирогов " има потребност от помощ, освен в случай че се съди от днешните събития.

5 декември стартира с вестта за промяна на шефа на огромната незабавна болница Валентин Димитров.

ГЕРБ се наскърбиха и бойкотираха съвещанието на бюджетната комисия - дружно с Движение за права и свободи. Заявиха, ще поддържат единствено измененията в конституцията, нищо друго.

Привечер Бойко Борисов и Христо Иванов размениха благи думи директно в ефира на бТВ. Положението беше Love is in the air.

Междувременно " Лукойл " разгласи, че преглежда опцията да продаде българския си бизнес, а Делян Добрев и Делян обявиха, че желаят цялостно прекъсване да дерогацията още от 1 януари 2024 година Положението и тук бе Love is in the air.

Няма обаче обич в публично оповестената информация, че България е на последно място в Европейски Съюз по математика, а по четене (с разбиране) - на предпоследно. При това с внезапен спад в достиженията по отношение на предходни години.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР