Българският плувец Антъни Иванов привлече вниманието на своите последователи в

...
Българският плувец Антъни Иванов привлече вниманието на своите последователи в
Коментари Харесай

Антъни Иванов от САЩ: Абсолютно никакъв смисъл не виждам да плувам за България

Българският плувец Антъни Иванов притегли вниманието на своите почитатели в обществените мрежи с разсъжденията си в няколко видеа, оповестени в профилите му.

Участникът на олимпийските игри в Токио започва с коментар върху изявление на съветския тенисист Даниил Медведев. След това продължава с откровения на спортиста към професионалния му състезателен път напоследък и рецензиите към спорта в България, пище LiveSport.

Всичко това се случва в серия от общо 5 клипа, по време на които българинът кара, евентуално на територията на Съединени американски щати, където тренира и учи. 

" Гледам видеото на Медведев и се възнамерявам по какъв начин това е пъклен необичайно да се каже от по принцип някой състезател - че си ляга късно, че ядат нездравословни неща, че излизат да пият с другари и така нататък

Истината е, че безусловно всеки състезател го прави, просто самите хора си мислят, че това са неща, които спортиста не ги прави, само че това не е правилно, тъй като те са елементарни хора като останалите.

Най-интересното най-малко за мен е, че в случай че видите нещата, които върша отвън басейна, може би, ще се учудите, че плавам по този метод. Просто истината е, че изобщо не ми се плува по принцип и в случай че се захвана съществено със плуването - ще плавам доста добре, само че няма да смисъл да се прави това нещо, тъй като няма спонсори, няма финанси, няма нещо, от което да изкараш с плуването. Заради това и всички спортисти от не толкоз високоплатените спортове търсят друга реализация.

Гледате ме и си мислите, че се разкъсвам от тренировки, само че просто аз съм много по-талантлив от вас и това е реалност. И колкото и да ме плюете, да ме упрекват за нелепости, да ми изясняват, че съм бил с допинг и тн., в случай, че даже не помня да си пия хапчетата за възобновяване, е цялостен смях.

Много е занимателно да четеш мнения в профил, тъй като аз си знам опциите и какво мога да реализира, само че не виждам безусловно никакъв смисъл, изключително да го върша за България, като най-после те плюят, все едно си най-големия виновник.

Абсолютно никакво предпочитание нямам, до момента в който не застане един сериозен човек и не каже: " Аз ще ти оказа помощ - ти направи това, това и това ", безапелационен бе Иванов в серия от клипове в обществените мрежи.

В допълнение надареният плувец разяснява и изцяло обстановката с българския спорт, само че бе безапелационен, че няма да приказва пред медии въпросната информация, с която разполага, а когато реши ще разкрива отчасти от нея. Той показа и желанията да завоюва републиканското в България със своя тим Черно море. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР