Българският олимпийски комитет потвърди . По информация на БОК Спортният

...
Българският олимпийски комитет потвърди . По информация на БОК Спортният
Коментари Харесай

БОК потвърди позицията си за наказанието на плувеца Антъни Иванов

Българският олимпийски комитет удостовери .

По информация на БОК Спортният трибунал (КАС) е лишил Иванов от спортни права за две години поради нарушаване на антидоринговите правила, поради което той ще пропусне олимпийските игри в Париж през идващото лято, което беше .

" Дисциплинарното наказване " отнемане от спортни права за период от 2 години " на българския първенец по плуване Антъни Иванов е доказано с Решение от 26.06.2023 година на Спортния трибунал (КАС) в Лозана, това е и единственият правосъден акт, за който представители на Комитета са били съответно известени.

БОК не е привързан от вероятно издадени други актове по други произвеждане в следствие дейностите на отбраната на Антъни, която продължава да експлоатира всевъзможни процесуални начини, с цел да се сътвори усещането, че решението на Дисциплинарната комисия при БОК, доказано от Арбитражния съд в Лозана, може да бъде заобиколено. За цялост може да се добави, че всички претенции до Арбитражния съд, подадени от господин Градев след оповестяването на решението, са оставени без почитание.

БОК показва страдание, че в последна сметка забавянето на изтърпяването на наказването няма по какъв начин да бъде в интерес нито на състезателя, нито на българския спорт ", се споделя в днешното второ известие на централата по случая с Иванов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР