Българският национален по футбол не успя да спечели нито точка

...
Българският национален по футбол не успя да спечели нито точка
Коментари Харесай

Нито точка за България срещу Косово, загуба за лъвовете на националния стадион!

Българският народен по футбол не съумя да завоюва нито точка в следващия си мач от квалификациите за Евро 2020. Селекцията на Красимир Балъков се нуждаеше от наложителна победа над Косово довечера, в случай че желае да резервира действителни шансове за класиране на континенталния конгрес след година.

Задачата обаче не бе по никакъв начин лесна, защото противникът се намира във напредък и в редиците му се подвизават част от огромните гении на европейския футбол.

В последна сметка гостите стигнаха до успеха с 3:2, с гол в продължението на дуела.
 Снимка 428359
Източник:

Рашица откри след 14 минути игра, само че Попов изравни в самия завършек на първата част. Кристиян Димитров бе прецизен с глава 10 минути след почивката, а 2:2 направи Муричи, разписал се също след засичане на топката при центриране в 64-ата минута на дуела. В продължението на мача влезлият като запаса Рашица бе прецизен за 2:3.
 Снимка 428353
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 България - Косово, онлайн онлайн
България - Косово 2:3 гол на Рашани!

Отново тъждество на националния стадион

Първото полувреме не се разви напълно съгласно упованията на селекционера на България Красимир Балъков. Тимът ни стартира с опит за налагане на териториален напън през цялото време на конфликта, само че последователно противникът взе самодейността в свои ръце.

Атаките пред полето на Михайлов зачестиха и бе явно, че в случай че съставът ни не поправя играта си ще получи първи гол в мача.

Така и стана. Това се случи след 14 минути игра, когато центриране в наказателното поле вся ужас в българските редици, Страхил Попов се забави с изчистването на топката, опита да я отиграе технично с пета, само че не я уцели, тя попадна у Милот Рашица, който без да се замисля я прати в мрежата за 1:0.
 Снимка 428352
Източник:

За изненада на отбора ни, съперникът нямаше никакви планове да се отдръпва в задни позиции. Напротив, играчите на Косово се настаниха трайно в половината на " трикольорите ".

На два пъти гостите бяха покрай осъществяване на нов гол, само че положителните намеси на Михайлов и неналичието на шанс им попречиха това да стане факт.
 Снимка 428355
Източник:

Малко преди почивката Десподов падна в пеналта на Косово и от щаба ни претендираха, че против него е било осъществено нарушаване. Съдията обаче бе безапелационен, че фаул няма.

Секунди преди паузата водачът на тима ни Ивелин Попов получи подаване наоколо до наказателното поле, напредна сред двама бранители и стреля мощно в горния ляв ъгъл на вратата на Мурич за 1:1, връщайки " лъвовете " в борбата на националния стадион.
 Снимка 428348
Източник:

Десет минути след паузата първата промяна на Балъков се оказа сполучлива, като влезлият от скамейката Димитров засече по съвършен метод центриране в полето на противника с глава, правейки обрата цялостен.

Девет минути по-късно обаче Муричи, също с глава, вкара кълбото в мрежата на Михайлов, който не се намеси по допустимо най-хубавия метод при центриране в своето поле.
 Снимка 428350
Източник:

Муричи бе прецизен още един път малко по-късно, само че повторенията демонстрираха, че маркираният от него гол след рикошет в горната греда е бил осъществен от нечиста позиция. Нападателят бе в състояние на засада.

Последният гол на националния стадион бе маркиран в даденото продължение на срещата, когато Рашица постави точка на разногласието с попадение за крайното 2:3.

Тимът ни не се намира в чудесна позиция във краткотрайното класиране, като разполага с едвам 2 извоювани точки против името си. Косово към този момент има пет на сметката си.
 Снимка 428358
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР