Българският национален отбор по волейбол за мъже до 21 години

...
Българският национален отбор по волейбол за мъже до 21 години
Коментари Харесай

България U21 даде гейм и на Индия, но записа втора победа на световното първенство по волейбол за младежи

Българският народен тим по волейбол за мъже до 21 години записа втория си триумф на международното състезание в Манама, Бахрейн, откакто надигра с 3:1 (25:19, 22:25, 29:27, 25:13) състава на Индия.

Победата подсигурява на момчетата на Андреа Буратини едно от първите две места в група " С " и по този начин те сигурно не престават към втората групова фаза на шампионата в бахрейнската столица Манама.

Мачът против индийците стартира чудесно за " лъвчетата ", които в първия гейм направляваха напълно събитията в срещата и закономерно го затвориха след 25:19 в своя изгода.

Втората част обаче надалеч не се разви по усета на родните волейболисти, които позволиха състава на Индия да се откъсне в заключителните моменти и по този начин след 25:22 в тяхна изгода азиатците изравниха резултата в срещата.

Ключов за развиването на мача обаче се оказа третият гейм, в който нашите пропиляха три точки задатък и края на частта трябваше да отразяват геймболи, само че въпреки всичко резервираха самообладание и измъкнаха гейма с 29:27.

В четвъртата част пък Александър Николов и компания нямаха никакви проблеми, поставяйки точка на разногласието след 25:13.

По този метод България се изравни с Полша на върха в тази група " С ", като двата отбора към този момент имат по два триумфа и в утрешния ден ще се изправят един против различен в пряк спор за първото място. Без значение по какъв начин ще се развие тази среща обаче и двата състава имат обезпечено място измежду осемте най-хубави в шампионата и присъединяване във втората групова фаза.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР