Българският национален отбор по волейбол отпадна от Европейското първенство за

...
Българският национален отбор по волейбол отпадна от Европейското първенство за
Коментари Харесай

Франция надделя над родните волейболисти, Салпаров и Братоев с важно решение

Българският народен тим по волейбол отпадна от Европейското състезание за мъже след загуба с 0:3 гейма (21:25, 21:25, 15:25) от олимпийския първенец от Токио 2020 Франция в конфликт от 1/8-финалите на шампионата, който се игра в цялостната зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна.

По този метод " лъвовете " отпадат на същата фаза за трети пореден шампионат, след като преди 24 месеца отстъпихме на Германия с 1:3 гейма, а преди четири години - със същия резултат от Словения. Тимът ни напуща пъвенството, на което е съорганизатор с Италия, Република Северна Македония и Израел, с две победи (над Финландия и Украйна с по 3:1 гейма) и три загуби (от Испания и Хърватия с по 1:3, както и от Словения с 0:3 гейма) в груповата фаза.

Тази вечер момчетата на Пламен Константинов по този начин и не съумяха да напипат своя темп на игра, а французите се възползваха по най-хубавия метод от нашите неточности, с цел да стигнат до заслужения триумф. След края на мача либерото на тима Теодор Салпаров и разпределителят Георги Братоев оповестиха, че през днешния ден са изиграли последния си мач за националния тим, написа Gond.bg.

На 1/4-финалите " петлите " ще играят със северните ни съседи Румъния, които по-рано през днешния ден отстраниха Хърватия по трагичен метод с 3:2 гейма. По-рано в груповата фаза румънците надвиха с 3:1 над французите.

Преди началото на мача всички в Двореца на културата и спорта във Варна уважиха с едноминутно мълчания паметта на починалите при наводненията по Южното Черноморие.

Снимка: Lap.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР