Българският национален отбор по таекуондо завърши своя триседмичен лагер в

...
Българският национален отбор по таекуондо завърши своя триседмичен лагер в
Коментари Харесай

България тръгва към медалите на европейското първенство по таекуондо в Гърция

Българският народен тим по таекуондо приключи своя триседмичен лагер в Благоевград и рано сутринта отпътува за остров Крит, където във вторник стартира европейското състезание във всички възрастови групи и дисциплини.

81 състезатели ще пазят достойнството на България в идния шампионат при юноши и девойки, мъже и дами, както и ветерани. Ежедневно с двуразови занимания под управлението на старши треньора Тодор Козладеров нашите се подготвяха в южния ни град и потеглиха за Гърция в чудесно въодушевление.

" Доволен съм от старанието на всеки един и съм оптимист за представянето ни на еропейското. Наблегнахме много в тренировките на физическата устойчивост и техническите умения, с цел да сме във върхова форма. Нямаме здравословни проблеми и нека всичко да мине както ни се желае, т.е., повече медали за България. Имена на обособени състезатели, които са с огромни шансове за отличие, няма да загатвам, тъй като съм уверен, че всеки един може да се качи на подиума, без значение на кое място приключи в своята категория и дисциплинираност ", показа Тодор Козладеров.

104 индивида е цялата българска делегация която отпътува за остров Крит, като с изключение на състезателите в групата са и съдии, механически лица, лекари и масажисти. Водач е шефа на родната федерация Марио Богданов.

" Аз постоянно съм бил оптимист по отношение на представянето ни на огромни шампионати и в този момент ще бъде по този начин. Много е значимо, че тръгваме чудесно готови след дългия лагер в Благоевград. Конкуренцията във всяка дисциплинираност ще бъде жестока. По наша информация близо 1000 са декларираните таекуондисти от над 35 страни. Много стимулирани и съсредоточени би трябвало да бъдем във всеки миг на европейското състезание и да се върнем с повече медали. Сигурен съм, че няма играч в нашия тим, който да не желае отличие от шампионата " сподели минути преди заминаването Марио Богданов.

Европейското състезание стартира на 26 октомври и ще продължи до 31 този месец.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР