Българският национален отбор по футбол загуби с 0:6 домакинската среща

...
Българският национален отбор по футбол загуби с 0:6 домакинската среща
Коментари Харесай

10 души са арестувани след мача България-Англия

Българският народен тим по футбол загуби с 0:6 домакинската среща против състава на Англия. Тя беше част от квалификациите за Европейското състезание през 2020 година Не се стигна до съществени конфликти преди, по време и след мача. По информация на полицията, към 1 часа тази нощ са задържани общо 10 души - непознати и български жители.

Деветима почитатели на двата тима са били върнати от входовете на стадиона поради приложимост на алкохол. От десетте арестувани, шестима са за липса на документи за идентичност, трима - за хулигански прояви и един - отказал да извърши полицейско предписание.

Около 18 ч в региона на бул. " Витоша ", е зародила кавга сред двама непознати жители. Единият от тях е с порезна рана, оказана му е здравна помощ. Другият е арестуван в полицията.

Два пъти срещата беше спирана поради расистки викания от страна на родната ни аудитория.
 Напрежение и засилени ограничения за сигурност преди мача България - Англия Напрежение и засилени ограничения за сигурност преди мача България - Англия
Починал британски почитател в София, сборичкване сред българи и британци в столични заведения и напрежение по улиците на града преди футболната среща сред Бъл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР