Българският национален отбор по футбол е на прага на поредното

...
Българският национален отбор по футбол е на прага на поредното
Коментари Харесай

Футболните национали се протягат към поредно ново начало

Българският народен тим по футбол е на прага на следващото си ново начало. То ще бъде сложено при гостуването на Чехия, където дебют ще запише селекционерът Красимир Балъков, който идва на мястото, освободено от Петър Хубчев.

Българският тим ще изиграе третия си мач от квалификациите за Евро 2020. Двубоят е довечера от 21.45 часа и ще се излъчва по БНТ1.

До момента България е без победа след две равенства в срещите си с Черна гора и Косово. Убедителен лидер е Англия с максимума от шест точки.

" Целта пред тима е една-единствена – класиране за европейското състезание. Знам, че това мое изявление може да ми забие три-четири ножа след квалификациите. Аз постоянно съм бил оптимист, не мога да бъда различен. Знам, че имаме шансове и ще дадем всичко от себе си ", сподели Балъков преди дни.

По думите му с изключение на Англия останалите тимове са на сходно равнище. " Нашият минус е, че дълго време не сме се класирали на такива конгреси. Трябва в този момент по този начин да обработим нещата, по този начин да се опитаме дружно със състезатели и ръководители, че да можем да грабнем този късмет и да го използваме ", добави селекционерът.

Той направи изненадващи ходове, като повика в разширения състав трима играчи на към този момент някогашния си тим " Етър ". Освен това в подготовката за мачовете Балъков остави в групата съгласно първичния си проект и двама от освободените футболисти на " Черно море ". Георги Илиев и Виктор Генев дружно с още четирима състезатели бяха отстранени от варненския клуб в абсурда, съпътствал решителния мач с " Лудогорец " в последния кръг на Първа лига.

 Бившите към този момент футболисти на
© LAP.bg

Бившите към този момент футболисти на " Черно море " Георги Илиев и Виктор Генев (в тъмни екипи) по време на подготовката
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР