Българският национален отбор по футбол беше унизен в Разград от

...
Българският национален отбор по футбол беше унизен в Разград от
Коментари Харесай

Тотален резил: Грузия отнесе трикольорите с 2:5 в Разград, Ясен Петров подаде оставка

Българският народен тим по футбол беше потиснат в Разград от Грузия. Момчетата на Ясен Петров изгубиха срещата от Лигата на нациите на УЕФА с 2:5. Грузинците поведоха още в четвъртата минута. След това резултатът стана 0:2. Българите съумяха да върнат едно попадение, само че противниковите играчи бързо възвърнаха разликата от 2 гола и безусловно правеха каквото си желаят на терена против трикольорите.

Последваха още две попадения във вратата на Николай Михайлов. 10 минути преди края на срещата Илиян Стефанов съумя да върне още един почетен гол, само че за повече националите ни не откриха сили. В продълженията грузинците получиха дузпа. За шанс топката се отби в гредата. Около 1500 български почитатели на стадиона в Разград започнаха да скандират " оставка ".

" Нямам моралното право да остана на поста си след този мач ", съобщи треньорът Ясен Петров и пожела триумф на идващия селекционер на националния тим. Припомняме, че в предходната среща отборът ни се измъкна с 1:1 против Северна Македония и единствено шансът тогава оказа помощ на играчите ни да не запишат още една домакинска загуба.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР