Българският национален отбор по баскетбол излиза за предпоследния си мач

...
Българският национален отбор по баскетбол излиза за предпоследния си мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО Евробаскет 2022: Грузия - България

Българският народен тим по баскетбол излиза за предпоследния си мач от груповата фаза на Евробаскет 2022 в Тбилиси, Грузия.

Съперник на момчетата на Росен Барчовски довечера е домакина Грузия, а " лъвовете " са в преследването на първата си победа в шампионата, която ще ги остави в играта за едно от първите четири места, които ще разрешат на българите да продължат към 1/8-финалите.

Двубоят сред България и Грузия стартира в 20.00 часа и ще може да го наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн тук. Студийната стратегия започва в 19.30 часа.



До момента Александър Везенков и компания претърпяха три следващи загуби, въпреки че можеха да се надяват на освен това в последния си дуел против Черна гора.

За страдание, селекционерът Росен Барчовски надали ще може да разчита в мача с Грузия на един от основните си състезатели Станимир Маринов, който се контузи по време на срещата с Черна гора. Самият Барчовски показа по-рано през днешния ден, че възможностите да забележим Маринов в игра през днешния ден са едвам 5%.

Все отново наставникът е уверен, че в случай че " лъвовете " запазят положителното си показване в офанзива и подобрят играта си в отбрана, то ще завоюват в мача против Грузия.

Поглед обратно към историята демонстрира, че преди през 2011 година нашият отбор надиграва грузинците със 79:69 при последното си присъединяване на Евробаскет. Тогава българите още веднъж са водени от Росен Барчовски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР