Българският национал Валентин Антов изрази съжалението си, че отборът му

...
Българският национал Валентин Антов изрази съжалението си, че отборът му
Коментари Харесай

Вальо Антов: Ако играем отново срещу Парма утре или вдругиден, няма да загубим

Българският национал Валентин Антов изрази съжалението си, че тимът му Кремонезе позволи домакинска загуба с 1:2 от Парма в мач от осмия кръг на Серия " Б ".

" Сигурен съм, че в случай че играем още веднъж против този тим, няма да загубим ", сподели централният бранител, представен от уеб страницата cuoregrigiorosso.it. Антов се утвърди в състава на " сиво-червените " като титуляр в последните три турнирни мача и даже получи положителни оценки за мача с Парма, макар провалянето.

" Искахме да спечелим мача. Бяхме в тяхната половина през по-голяма част от мача и това сътвори риск от контраатаки. Атакувахме доста и е мъчно да допуснем подобен гол, за няколко сантиметра не беше засада. Но сме на прав път ", сподели някогашният футболист на ЦСКА.

" Чувствам се добре тук, удовлетворен съм, че съм в тима. Работил съм със Стропа (б. а. - треньора) преди, знам какво желае от играчите. Добър отбор сме, подобряваме се с всеки мач в притежанието на топката. Трудно е да загубим подобен мач, откакто допуснахме гол тъкмо, когато бяхме изравнили ", приключи Антов.

След осем изиграни кръга Кремонезе се намира на десета позиция в класирането на Серия " Б ".
 Валентин Антов изигра цялостен мач за новия си тим
Валентин Антов изигра цялостен мач за новия си тим

След като през лятото бе преотстъпен в Кремонезе от Монца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР