Българският национал Тодор Неделев ще се завърне в игра през

...
Българският национал Тодор Неделев ще се завърне в игра през
Коментари Харесай

Тодор Неделев обяви кога се завръща в игра

Българският национал Тодор Неделев ще се завърне в игра през февруари. Капитанът на Ботев (Пловдив) разгласи новината в изявление за предаването " Тази заран “ по bTV. Както е известно, халфът пострада съществено при злополука на рейсовете на националния тим в Тбилиси на 10 юни. След това звездата на „ канарчетата “ претърпя интервенция на главата, осъществена в грузинската столица от здравното величие проф. Шота Ингороква. В момента възобновяване на футболиста върви по проект. 
 Тодор Неделев пред завръщане в състава на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев пред завръщане в състава на Ботев (Пловдив)
“Чувствам се доста добре. От няколко седмици упражнявам наедно с тима. Надявам се, че всичко е към този момент зад тила ми. През януари ще стартира подготовка и се надявам през февруари да бъда на терена за подновяването на шампионата. Първите седмици упражнявах с тима, само че когато имаше занимания с единоборства излизах ”, съобщи Неделев.

“На терена ще нося каска. Свикнах с нея, към този момент много време я употребявам. Няма никакъв проблем. Тя е лека и комфортна и не ми пречи да играя. Нося я само на подготовка, към час и половина, според от продължението на заниманието. Нямам никакво терзание да блъскам топката с глава, или при единоборства. В началото съотборниците ми ме пазеха повече. Не споделям, че в този момент не ме пазят, само че стартирам да влизам все по-смело, с цел да привикна с игровата конюнктура ", добави националът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР