Българският национал Симеон Славчев и неговия „Карабах“ ще се изправят

...
Българският национал Симеон Славчев и неговия „Карабах“ ще се изправят
Коментари Харесай

Славчев срещу български кошмар в Шампионската лига

Българският национал Симеон Славчев и неговия „Карабах“ ще се изправят против българския призрачен сън БАТЕ (Борисов) в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Тимът от Беларус би преди години „Левски“ и „Литекс“. До мач с БАТЕ се стигна откакто „Карабах“ победи с „Кукеши“ с 3:0 в среща-реванш, 0:0 в първия мач. Тимът от Азербайджан, който през предишния сезон стигна до груповата фаза, получи общо три дузпи и осъществя две от тях, с цел да отстрани първенеца на Албания. Симеон Славчев игра 90 минути и даже имаше опция да се разпише след почивката.

В различен мач „Астана“, някогашен отбор на Станимир Стоилов, изхвърли датския „Мидтиланд“ от шампионата. Българският футболист Божидар Краев не попадна в групата за мача на датчаните, а дуелът приключи 0:0. В първата среща вкъщи „Астана“ победи с 2:1, което се оказа задоволително да продължи в третия кръг, където ще се изправи против „Динамо“ (Загреб).

Два гола на Клаас-Ян Хунтелаар помогнаха на „ Аякс “ да завоюва с 3:1 като посетител на „ Щурм “ (Грац) и да се класира за третия прелиминарен кръг. Първият мач бе приключил 2:0 за холандския гранд, който ще има за противник „ Стандард “ (Лиеж). Щурм пък ще играе против спечелилия от двойката „ Дъндолк “ – АЕК (Ларнака) в Лига Европа.

Група от към 20 маскирани лица е нахлула в лобито на хотел в швейцарския град Базел. Тя е атакувала гръцки футболни почитатели преди реванша в Шампионската лига сред локалния едноименен отбор и ПАОК. Най-малко един човек е бил ранен и хотелските мебели са били развалени. Нападателите са напуснали бързо след случая и не са били открити незабавно от органите на реда. ПАОК завоюва с 3:0 и продължи в третия кръг на квалификациите с общ резултат 5:1.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР