Българският национал Мартин Минчев може да продължи кариерата си в

...
Българският национал Мартин Минчев може да продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Спрягат Мартин Минчев за Турция

Българският национал Мартин Минчев може да продължи кариерата си в турското състезание, оповестява чешкото издание RUIK.cz, представено от dsport.

Интерес към нападателя има от страна на новака в турския хайлайф Ризеспор, който след завръщането си се показва доста добре и все още се намира на 5-ото място във краткотрайното класиране на шампионата със 7 точки от 4 мача.

Минчев е в Спарта Прага от август 2020 година, като през този сезон има 6 мача, 1 гол и 1 асистенция във всички шампионати.

Въпреки това, треньорът на Спарта Браян Приске няма да разчита на 22-годишния Минчев и по тази причина футболистът и сътрудникът му изследват опция за трансфер в клуб, където нападателят ще има повече опция за изява.
 Удар по Кръстаич, контузия извади Мартин Минчев от националния тим
Удар по Кръстаич, контузия извади Мартин Минчев от националния тим

Петко Христов също е отвън сметките на националния селекционер

Освен непрекъснат трансфер, вид е и стартиране чартърен, като интерес към Минчев имаше от Пардубице, само че самият футболист не е заинтересован от тази опция.

От Спарта биха се съгласили да продадат футболиста единствено при добра оферта към него, а в противоположен случай клубът избира да го отдаде чартърен, с цел да има опция да си го върне на по-късен стадий.

В момента Минчев е с мускулна контузия, която го извади от националния тим на България за мачовете с Иран и Черна гора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР