Българският национал Коди Милър-Макинтайър се представи на отлично ниво, но

...
Българският национал Коди Милър-Макинтайър се представи на отлично ниво, но
Коментари Харесай

Баскония не успя срещу Макаби Тел Авив, въпреки рекордните за Коди Милър-Макинтайър 32 точки

Българският национал Коди Милър-Макинтайър се показа на чудесно равнище, само че неговият отбор Баскония загуби от Макаби Тел Авив с 85:113 в мач от плей-ин шампионата за седмото място в Евролигата игран в Белград.

Гардът означи 32 точки, овладя 8 битки, направи 7 асистенции и открадна две топки, само че това не съумя да помогне на Баскония да се избави от провалянето.

Милър-Макинтайър записа нов връх по точки (32), коефициент на потребно деяние (45), чадър (1), маркирани кошове за 2 точки (11) и битки в нахлуване (2) за единствено 31 минути и 17 секунди на терена.

Баскония обаче позволи съществено закъснение от Макаби още при започване на мача, а в средата на втората четвърт преднина на символичните домакини от Израел към този момент бе 20 точки. До края обстановката на терена в " Щарк Арена " не се промени по никакъв метод и Макаби продължи да натрупа задатък, въпреки и с по-бавни темпове.

Много мощен мач за спечелилите направи Лоренцо Браун. Американският гард, играещ за националния тим на Испания, приключи с 29 точки, като вкара седем тройки от осем опита. Уейд Болдуин добави още 26 точки, а Бонзи Колсън осъществя 14.

Голямото преимущество на Макаби пристигна в стрелбата от тройката, където играчите на Одед Каташ вкараха 19 пъти от 36 опита, а също така и от битката в нападание с 16 овладени топки под коша на Баскония.

В първия кръг на плейофите отборът от Тел Авив ще се изправи против гръцкия Панатинайкос, който приключи постоянния сезон на второ място.

За баските Маркъс Хауърд бе втори по ефикасност с 14 точки, а Тадас Седекерскис осъществя 11.

Баскония ще има финален късмет да попадне в плейофите, като за задачата ще би трябвало да завоюва семейството си на Виртус Болоня. Италианският отбор отстрани двукратния първенец Анадолу Ефес след победа с 67:64 като посетител в Истанбул в другия мач от плей-ин шампионата.

Решителният миг в срещата пристигна в нейната последна минута, когато Ифе Лундберг осъществя тройка, с която направи резултата 67:61 при оставащи единствено 11 секунди.

Лундберг бе втори по ефикасност за спечелилите с 12 точки, колкото вкара и Авуду Абас. Повече точки - 13, записа единствено Торнике Шенгелия.

За отбора на Анадолу с 22 точки се регистрира Уил Клайбърн, а още 16 добави Шейн Ларкин. Освен тях двамата обаче нито един различен състезател на домакините не означи повече от 6 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР