Българският национал Кирил Десподов игра като титуляр за своя клубен

...
Българският национал Кирил Десподов игра като титуляр за своя клубен
Коментари Харесай

ПАОК се върна на върха в гръцкото първенство след убедителен успех, Десподов титуляр

Българският национал Кирил Десподов игра като титуляр за своя клубен ПАОК при триумфа с 4:0 вкъщи против ПАС Янина в среща от 18-ия кръг на гръцката Суперлига.

За Десподов това бе девети следващ дуел, в който той започва за " гробарите ", като в неделя вечер той остана на терена до 68-ата минута, когато бе сменен от Андрия Живкович.

В момента на промяната обаче ПАОК към този момент си бе обезпечил крайната победа, откакто Абдул-Рахман Баба бе дал задатък на домакините още през първата част, а след почивката точни бяха Суаило Меите и Стефанос Цимас, до момента в който Даан Риенстра си означи автогол за състава от Янина.

С тази победа " черно-белите " си върнаха първото място в класирането на шампионата на Гържия, като Кирил Десподов и компания са с 41 точки, колкото има и вторият Панатинайкос, само че " детелините " са с по-лоша голова разлика.

В същото време различен български национал, който се подвизава в гръцкия шампионат в лицето на Илиан Илиев-младши също стартира като титуляр за своя Кифисиа при провалянето с 2:3 от Олимпиакос, което остави юношата на Черно море и неговите съотборници на последното 14-о място в подреждането.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР