Българският национал Александър Везенков потвърди, че остава отворен за евентуален

...
Българският национал Александър Везенков потвърди, че остава отворен за евентуален
Коментари Харесай

Везенков: Вратата на НБА в никакъв случай не е затворена за мен

Българският национал Александър Везенков удостовери, че остава отворен за възможен трансфер в клуба от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) Сакраменто Кингс в изявление за профилираното издание BasketNews, написа Българска телеграфна агенция.

В началото на месеца Везенков, който завоюва наградата за Спортист номер 1 на България за 2022 година, удължи контракта си с гръцкия Олимпиакос, подписвайки до 2025-а.

Попитан дали новият договор прави вероятно прекосяване в редиците на Сакраменто по-малко евентуално, българинът отговори, че това изобщо не трансформира обстановката.

„ Не. И преди контракта, и след него, аз съм в същата позиция. Тази позиция е, че играя за Олимпиакос и обичам това, което върша. Тук ми харесва. Имаме отлична химия в тима и се оправяме добре. Когато пристигна лятото, всичко може да се случи. Не затварям никакви порти в живота си, тъй че ще забележим “, съобщи Александър Везенков.

Според информациите, в новото съглашение на баскетболиста с Олимпиакос има освобождаваща уговорка на стойност 1.5 милиона евро.

„ Все още е януари. Не мога да кажа какво ще се случи през лятото. Това е, което мога да кажа. Единственото, което ме интересува сега е да печелим трофеи и да осъществим задачите си като тим. Когато пристигна лятото, ще забележим какво ще се случи дружно със фамилията ми, клуба, НБА, сътрудника ми и всеки, който ме обича и е в живота ми “, добави Везенков и разкри, че не е приказвал с представители на Сакраменто след удължаването на контракта си с гръцкия гранд.

„ Такъв съм и живота си, не обичам да мисля прекомерно далеко. Поставям си дребни цели в къс период за седмица или месец и пробвам да ги извършвам. Понякога съумявам, различен път – не, само че за шест месеца всичко може да се случи. Надявам се да съм здрав и ще забележим “, съобщи още баскетболистът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР