Българският национал Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос се

...
Българският национал Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос се
Коментари Харесай

Раненият Везенков се подготвя за втория мач с Фенербахче

Българският национал Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос се завърнаха в залата през днешния ден, единствено броени часове след успеха над Фенербахче със 79:68 в мач №1 от четвъртфиналната серия сред двата отбора. Тимът на Йоргос Барцокас организира занятие в “Двореца на мира и другарството ”, защото още на следващия ден вечер ще се изправи още веднъж против “фенерите ” във втория дуел от серията.

Изглежда всичко е наред със положението на Везенков, откакто нощес той получи доста противен удар с лакът в устата, който на практика постави завършек на присъединяване му в срещата в средата на последната четвърт. Това е и повода под долната джука на водача на “червено-белите ” да се е образувала рана, в резултат на мощния удар в челюстта.

Преди да напусне терена Везенков доминираше в срещата, като за 27 минути той се трансформира в топреализатор в мача с 19 точки, 6 битки и 3 асистенции. Отборът му задържа преднината си след неговото овакантяване, а на следващия ден от 21:30 часа ще се опита да направи преднината си в серията 2-0 и да се насочи към Истанбул с високо вдигната глава.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР