Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно събрание, да

...
Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно събрание, да
Коментари Харесай

Стефан Янев: Българският народ ни изпрати в 48-ото Народно събрание да търсим решения

Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно заседание, да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си или да демонстрираме партиен егоцентризъм.

Това сподели Стефан Янев, водач на „ Български напредък “, по време на тържественото първо съвещание на новия парламент.

Той посочи, че това са решения, които са значими за българските жители и бизнес, решения, свързани с рецесиите, инфлацията, цената на живота, за бъдещето на децата на България и това на страната.

Стефан Янев уточни, че за търсенето на тези решения от обединението се концентрират върху три съществени тематики - сигурност, правдивост и взаимност.

 

Темата " Сигурност " е извънредно сензитивна. Тя зависи както от нашите политически решения, по този начин и от успеваемостта на органите, които я реализират. Така също и от участието ни в съюзите. Затова да се държим уместно, да насочваме ясни послания с изправен гръбнак.

Солидарността е главната полезност, която като жители на Европейски Съюз изповядваме. Считаме, че солидарността е и наш дълг към нашите майки и татковци, към децата на България. Да не забравяме, че тази земя сме я взели назаем от тях. Имаме дълг към тяхното патриотично образование, към образованието им. Дълг към българския бизнес - да не се усеща бежанец в личната си страна.

Заедно общество, бизнес и страна в равноправно партньорство можем да сътворим възхода на България.

Справедливостта изисква разпоредбите да са за всички и да се съблюдават от всички. В същото време в обществото има 10-15 персони, които ни разделят. Ние ще работим за одит на тези персони.

Накрая ще напомня думите от клетвата - " във всичките си дейности да се управлявам от ползите на народа ".

Който работи за тези ползи, е добре пристигнал в лодката на " Български напредък ". Който работи срещу тези три С, е наш конкурент. "

От името на " Български напредък " той съобщи, че българският народ чака решения за цената на живота, приходите, бъдещето на децата на България.

Който работи в полза на гражданското общество, е добре пристигнал в лодката на " Български напредък ", дружно да плаваме против течението, добави той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР