Българският народ ни е изпратил тук да търсим решения, а

...
Българският народ ни е изпратил тук да търсим решения, а
Коментари Харесай

Стефан Янев кани в лодката на Български възход

" Българският народ ни е изпратил тук да търсим решения, а не да се занимаваме с партиен егоцентризъм ", съобщи при откриването на 48-мото Народно събрание водачът на коалиция " Български напредък " Стефан Янев.

" Ние ще се концентрираме върху три съществени и определящи действието на страната тематики: сигурност, правдивост и взаимност ", сподели той.

" Темата сигурност е извънредно сензитивна изключително когато на километри от границата ни бушува война. Сигурността ни зависи и от успеваемостта на участието ни в съюзите, с които споделяме общи полезности. В тази връзка посланието ни е да се държим уместно, като отправим ясни послания с престиж и изправен гръбнак, с цел да сме потребни на себе си и съдружниците, тъй като концепциите ни за напускането им и декларативните мантри и дейности подвеждат съдружниците ни. Нека се поддържаме в сложните моменти - за визите и шенгенското пространство, във връзка с взаимни военнотехнически и бизнес решения.

Темата сигурност е извънредно сензитивна изключително когато на километри от границата ни бушува война. Сигурността ни зависи и от успеваемостта на участието ни в съюзите, с които споделяме общи полезности. В тази връзка посланието ни е да се държим уместно, като отправим ясни послания с престиж и изправен гръбнак, с цел да сме потребни на себе си и съдружниците, тъй като концепциите ни за напускането им и декларативните мантри и дейности подвеждат съдружниците ни. Нека се поддържаме в сложните моменти - за визите и шенгенското пространство, във връзка с взаимни военнотехнически и бизнес решения.

Справедливостта обуславя съществуването на обществото по ред и правила. В обществото ни има 10-15 персони, които ни разделят и поляризират. Ние ще работим за механизъм за одит на активността на тези персони. Ако не го създадем, рискуваме да превърнем страната си в територия, а хората - население.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР