Българският народ не подкрепя нито реториката, нито действията на правителството

...
Българският народ не подкрепя нито реториката, нито действията на правителството
Коментари Харесай

Митрофанова: Българите са против антируската реторика на кабинета

Българският народ не поддържа нито реториката, нито дейностите на държавното управление против Русия, съобщи съветският дипломат в София Елеонора Митрофанова, написа РИА Новости, като цитира изявлението ѝ по " Россия 24 ".

По-рано България разгласи 10 съветски дипломати за личност нон грата, а Латвия и Естония обявиха, че експулсират по трима чиновници на съветското посолство. " Хората в България към момента не поддържат реториката и дейностите на своето държавно управление във връзка с специфичната интервенция в Украйна ", сподели Митрофанова. " В събота в София и други градове на страната се състояха манифестации против визитата на американския секретар Лойд Остин ", уточни още тя.

" В знак на поддръжка ние получаваме телефонни позвънявания и писма по елементарната и електронните пощи от голям брой български жители и това демонстрира, че жителите на тази страна като цяло не поддържат антируските политика и изразителност на управляващите в България ", смята съветският дипломат. Изгонването на 10-те дипломати от посолството поради следващия шпионски скандал по думите на Митрофанова било " проява на така наречен евросолидарност ".

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР