Българският нападател Живко Петков откри головата си сметка в израелското

...
Българският нападател Живко Петков откри головата си сметка в израелското
Коментари Харесай

Живко Петков започна да бележи в израелското първенство

Българският нападател Живко Петков откри головата си сметка в израелското състезание. 29-годишният бургазлия се разписа в третия си мач за ФК Кфар Касим при безапелационната победа с 4:0 над Макаби (Ахи Назарет) в 27-ия кръг на локалната втора дивизия. 

Петков дойде в Израел на 26-и януари и досега е изиграл пет мача, като в този момент означи и първото си попадение.
 Представен за ново попълнение на Созопол ще играе в Израел Представен за ново попълнение на Созопол ще играе в Израел
Срещата опълчи два тима, които са в зоната на изпадащите във Втора лига, а също така са известни и с околните връзки на почитателите си. Но на терена домакините бяха безмилостни и до почивката водеха с 2:0.

Още в 5-ата минута резултатът беше открит от Живко Петков. Топката беше подадена от лявото крило, настана меле, а мощният таран от Бургас не остави шансове на вратаря и прати топката в мрежата. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Рой Даян удвои в 38-мата минута, а по-късно в 4-ата минута на добавеното време отново той фиксира крайното 4:0. Третото попадение в срещата беше дело на Асил Канани в 71-вата минута, който 10 минути по-рано влезе на мястото на Петков. 

Иначе българинът сътвори много проблеми на отбраната за времето, през което беше на терена и несъмнено се хареса на публиката.

След тази победа отборът на Кфар Касим събра 28 точки, остава на 14-о място, само че към този момент води с 4 пред предпоследния Апоел (Ноф ХаГалил). Съперниците им от Ахи Назарет са пред тях с 32 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР