Българският мотоциклетист Мартин Чой изрази увереност за силно представяне през

...
Българският мотоциклетист Мартин Чой изрази увереност за силно представяне през
Коментари Харесай

Мартин Чой започва мотосезона с надежда за по-малко технически проблеми

Българският мотоциклетист Мартин Чой изрази убеденост за мощно показване през сезона. Пилотът на " EKO BMW Motorrad Racing Team " се надява на повече шанс в надпреварите, което да му разреши да се бори за призови класирания.

И през този сезон конкуренцията " 24-те часа на Льо Ман " е приоритет за Чой. Преди година тимът на българина не съумя да приключи конкуренцията поради механически проблеми с мотоциклета.

" Не желая да давам предварителни прогнози. Състезанието е извънредно тежко и може да се случи безусловно всичко. Надявам се да няма дъжд ", съобщи Чой.

Надпреварата на френската писта, която е втори кръг от международния шампионат по устойчивост, ще се организира на 21 и 22 април. В средата на септември Чой и съотборниците му Фабрицио Лай, Карел Ханика и Джулиан Майер приключиха пети на пистата " Бол Д`ор ".

 Мартин Чой стартира мотосезона с вяра за по-малко механически проблеми
© LAP.bg

Чой добави, че програмата на надпреварите през сезона ще му разреши да взе участие по едно и също време на републиканското състезание, европейския и международния шампионат по устойчивост.

" Състезателната ми стратегия за този сезон е много интензивна. За мой шанс тази година шампионатите не се застъпват и няма да ми се постанова да пропущам надпревари и да изгубвам точки. Чувствам се доста добре квалифициран и имам вяра в останалите водачи от тима ни, тъй че като цяло имам положително предусещане за идния сезон ", съобщи Чой преди надпреварата на пистата " Серес " през уикенда.

Промени при мотоциклета му има само при доставчика на гуми. От новия сезон японската компания " Бриджстоун " ще размени " Пирели ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР