Българският лекарски съюз стартира национална кампания За героите в бяло.

...
Българският лекарски съюз стартира национална кампания За героите в бяло.
Коментари Харесай

Бербатов: Героите, които аплодираме, се нуждаят от нашата подкрепа

Българският лекарски съюз започва национална акция " За героите в бяло ". Целта на самодейността е обезпечаването на средства за закупуването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна. Зад акцията с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов. Голмайстор №1 на България, чиято майка е била здравна сестра, прикани всеки, който има опция, да направи подаяние за героите в бяло.

" Те са героите, които приветстваме. Но са хора, не са нито безсмъртни, нито недосегаеми за вируса. За да има кой да ни избавя, би трябвало да се погрижим и за тяхната отбрана. Ние се нуждаем от тях, а те - от нашата поддръжка ", моли Димитър Бербатов, който открива акцията с изключение на с апел и с персонално парично подаяние.
Ако желаете и Вие да се включите в акцията на Българския лекарски съюз " За героите в бяло " и да помогнете за обезпечаването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна, може да го извършите посредством подаяние на:

Титуляр: Български лекарски съюз

Банка: Райфайзенбанк

IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN

BIC: RZBBBGSF

Основание: Дарение COVID-19

Кампанията " За героите в бяло " е отворена за всеки, който би желал да помогне на българските лекари, сестри, санитари и целия медицински личен състав. Вярваме, че ще има искащи да дарят непосредствено маски, защитни дрехи, дезинфектанти или медицински произведения. Всички те могат да го създадат като се свържат с Български лекарски съюз на: [email protected].
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР