Българският конкурсен хъб Voubs.com е подготвил награден фонд от 23

...
Българският конкурсен хъб Voubs.com е подготвил награден фонд от 23
Коментари Харесай

Започва VIPA'2017: Фотограф на годината

Българският конкурсен хъб Voubs.com е подготвил награден фонд от 23 000 евро и доста нововъведения за най-хубавите фотографи от целия свят

Второто издание на VIPA 2017: Фотограф на годината , към този момент търси най-хубавите фотографи от целия свят. След огромния интерес предходната година, уредниците вършат новото издание на състезанието още по-мащабно.

Всеки, който има вяра във фотографския си гений и желае да се бори за наградата “Фотограф на годината ” може да се включи със фотоси в шест категории. Новото тук е, че всяка от главните категории е разграничена на 4 подкатегории: Хора (Деца, Портрети, Семейство и Начин на живот), Реклама (Мода и Красота, Храна, Продукт, Превозно средство), Природа (Пейзаж, Макро, Под вода, Дива природа), Архитектура (Мостове, Сгради, Градски пейзажи, Интериор), Репортаж (Култура, Събития, Новини, Политика) и Специална категория (Нощ, Спорт, Пътуване, Сватба).

Награден фонд от 23 000 евро ще се разпредели сред спечелилите в другите категории и подкатегории, а един фотограф ще получи огромното отличие „ Фотограф на годината “, статуетката „ Златен Voubs ” и 5 000 евро .

Във второто издание на Voubs Международни награди за снимка – VIPA’2017 главен акцент ще е подложен върху популяризирането на фотографите и всеки от спечелилите ще има опцията да взе участие с творбите си в 10 интернационални изложения.

Крайният период за присъединяване е 15 февруари 2018 г . Конкурсът е отворен както за експерти, по този начин и за фенове. Всички регистрирани за присъединяване на конкурсния хъб VOUBS ще бъдат оценени в два интервала – гласуването от страна на потребителите към този момент тече и ще завърши на 15 март 2018 година Следващото гласоподаване ще бъде направено от професионалното жури сред 1 януари и 1 март 2018 година

Важно качество на VIPA’2017, който се подрежда измежду най-големите онлайн състезания за снимка .

е, че всички участници се правят оценка съгласно общоприети интернационалните правила при безспорна бистрота и с логаритъма на Voubs.com, който следи резултатите в действително време и не разрешава операции на вота.

В състава на интернационалното жури влизат 20 професионални фотографи с извънреден опит и самопризнание от Беларус, Португалия, Словакия, Малайзия, Нова Зеландия, Италия, Русия, Румъния, Сърбия, Азербайджан, Бангладеш и България .

Миналогодишният притежател на огромната премия „ Фотограф на годината “ Генчо Петков още веднъж ще вземе присъединяване в състезанието, този път като част от журито. Големият фотограф има зад тила си повече от 30-годишен опит, над 20 интернационалните и над 30 национални оценки. Той надделя мощната конкуренцията на 592 участници от целия свят, за които гласоподаваха десетки хиляди консуматори и влиятелно 9-членно интернационално жури и стана първият притежател на влиятелната купа.

Още трима представители на България са част от журито на състезанието – фотографите Руслан Асанов, Красимир Матаров и Ивайло Маджаров.Те също са носители на награди от VIPA’2016.

Победителите ще бъдат оповестени през месец март 2018 година а формалната гала по връчването на вторите Voubs Международни награди за снимка – VIPA 2017 ще се организира през месец април 2018 година  

Партньори на VIPA’2017 са Асоциация на професионалните фотографи и фотографска организация “БулФото ”.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР