Българският кечист Мирослав Барняшев, познат на ринга като Александър Русев

...
Българският кечист Мирослав Барняшев, познат на ринга като Александър Русев
Коментари Харесай

Българският кечист Русев дарява пари на останалите без работа заради COVID-19

Българският кечист Мирослав Барняшев, прочут на кръга като Александър Русев се включи в борбата с ковид. Спортистът реши да подари солидна сума пари на всички членове на Световната федерация по кеч, останали без работа.
" В България споделяме: " Не е доста, само че е от сърце " Дарявам по 20 хил $ на всеки от кеч семейстовото, който е у дома и не получава заплата. Ние не можем без вас. Продукция, защита и така нататък Обичаме ви! ", написа Русев в своя профил в Twitter.

В момента Световната федерация по кеч понася големи загуби, защото ръководителите ѝ са принудени да организират своето шоу, в това число и емблематичната Кечмания, без аудитория. Заради пандемията част от чиновниците на федерацията са освободени, а други не могат да работят поради карантина или възбрана за пътешестване.

Българинът Мирослав Барняшев е родом от Пловдив. От дете мечтае да се качи на кръга и не престава да преследва задачите си. Заминава оттатък океана на бригада преди повече от 15 години. Преди да стане същинска звезда от кръга на Световната федерация по кеч, Барняшев работи като какво ли не - кара такси, работи като защита в стриптийз бар, с цел да може да изплаща школата и тренировките си за кечист.

Първия облик на Миро е като съветски изверг. Впоследствие на специфична гала с нашия байрак и химн, замислена като " Денят на Русев ", той " стана " българин публично. Днес е най-успелият ни състезател оттатък океана.

In Bulgaria we say “ It’s not a lot but it’s from the heart ” I pledge 20,000$ to any of my WWE extended family that are sitting at home without income. WE can’t do it without y’all. Production, security, etc. LOVE YALL.
— Miro (@RusevBUL) March 24, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР