Българският хандбал отново под светлините на прожекторите! През новия сезон

...
Българският хандбал отново под светлините на прожекторите! През новия сезон
Коментари Харесай

Хандбал: Локо срещу Осъм на живо в Sportal.bg и Sportal TV

Българският хандбал още веднъж под светлините на прожекторите! През новия сезон Sportal.bg и Sportal TV ще ви създадат очевидци на някои от най-интригуващите конфликти от репубиканските хандбални групи при мъжете и дамите.

Още тази неделя (24.09) , ще имате опция да наблюдавате директно конфликта от първия кръг на мъжкото състезание сред носителя на купата от предишния сезон Локомотив (Варна) и ловешкият Осъм . Макар " железничарите " да са домакини по стратегия, срещата ще се играе в Ловеч, а началният час е 15:00.

В шампионата вземат участие 9 тима, а кръговете ще са общо 18. Вижте още детайлности тук.

С излъчването на дуели от хандбалните шампионати, Sportal.bg цели да помогне в правенето на солидни крачки напред в опита за разпространение и развиване на българския хандбал, който в предишното е носил на почитателите не по-малко наслада от останалите отборни спортове. Крайно време е надарените млади играчи, както и опитните им сътрудници, да получат нужната естрада, на която да покажат своите качества, доказвайки, че хандбалът към момента може да провокира страхотни страсти измежду спортните последователи!

Не пропускайте трагичните хандбални борби онлайн в Sportal.bg и Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР