Българският футболист Ивайло Чочев говори за предаването Арена спорт, в

...
Българският футболист Ивайло Чочев говори за предаването Арена спорт, в
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Пожелавам успех на нациолния отбор, не съм обиден, че не съм повикан

Българският футболист Ивайло Чочев приказва за предаването " Арена спорт ", в което разяснява неналичието на повиквателна към себе си за идните два дуела на националния тим в Лигата на нациите.

Голмайсторът на Първа лига досега през сезон съобщи, че почита решението на новия селекционер Младен Кръстаич и пожела триумф на " лъвовете " в мачовете против Гибралтар и Северна Македония.

" Аз почитам неговото решение. Само мога да пожелая триумф на тима и да се показа добре, тъй като предстоят два тежки мача, които би трябвало да завоюва. Пожелавам на тримата футболисти от нашия тим да се показват добре, а моето неявяване ще ме стимулира да се показва по-добре в идващите мачове и да бъда извикан за идващите лагери. Всеки желае да играе за националния тим. Не съм афектиран на никой. Желая триумф на националния тим и да победи в тези два мача. Ще се боря да бъда на идващия лагер. Никога няма да се обидя на някого, тъй като не ме е извикал. Това е преценка на селекционера ", съобщи Чочев.

Играчът на ЦСКА 1948 разяснява и футболистите, на които Кръстаич избра да заложи в първите си две срещи като селекционер.

" Мисля, че всички извикани момчета са положителни футболисти и заслужават да са в националния тим. Мен ме викаха на същите години, на които са те сега. Желая им триумф. Мисля, че сега има една доста добра сплав от доста млади футболисти и опитни футболисти, един от които е Ради Кирилов от нашия тим. Надявам се на едно добре показване и да запишат победи в идващите два мача ", показа юношата на Чавдар Етрополе.

Накрая някогашният футболист на Палермо приказва и за своята момента форма, която показва с екипа на ЦСКА 1948.

" В момента се намирам в най-хубавата си форма, откогато се завърнах в България. Това се дължи най-много на треньорите, тъй като водим доста добър подготвителен развой. Това се вижда и на мачовете ", приключи Ивайло Чочев.

Цялото изявление с Ивайло Чочев вижте във видеото

Автор: Десислава Францова

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР