Българският футболен съюз трябва да задължи отборите да залагат на

...
Българският футболен съюз трябва да задължи отборите да залагат на
Коментари Харесай

Лъчо Танев: Клубовете да се задължат да използват български футболисти

Българският футболен съюз би трябвало да задължи тимовете да залагат на български футболисти. В това е безапелационен футболният сътрудник Лъчезар Танев, който приказва пред Българска национална телевизия. 

" Ако би трябвало, ще се промени наредбата, тимовете ще бъдат задължени най-малко трима - четирима българи да играят цялостни 90 минути. Отборите могат да си подписват колкото желаят с чужденци, само че на терена да има четирима българи. Толкова ли е комплицирано това нещо да се реши по разпоредба?
 Димитър Бербатов: Искаме оставката на цялото управление на БФС Димитър Бербатов: Искаме оставката на цялото управление на БФС
Концепции, метод на работа - желае се самообладание. Ще се вземат кадърни експерти от чужбина, които ще обучат българските треньори и след четири - пет години ще пристигна смяната. Това нещо бе пред реализиране преди Боби Михайлов да бе заставен да си подаде оставката през 2019 година ", съобщи Лъчезар Танев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР