Българският футболен съюз спря правата на Борислав Колев, който беше

...
Българският футболен съюз спря правата на Борислав Колев, който беше
Коментари Харесай

БФС спря правата на съдия, арестуван за аферата "Хемус"

Българският футболен съюз спря правата на Борислав Колев, който беше задържан за аферата " Хемус " и упрекнат за пране на пари.

Според следствието той е крайният адресат на 60-те милиона лв., предплатено отпуснати за градежа на лот 5 на автомагистралата.

В известие на Българския футболен съюз се показва, че през вчерашния ден съдийската комисия е взела решение да спре правата на Борислав Колев, който е интернационален арбитър по футзал и брат му, който е интернационален помощник арбитър, до привършване на процесуално- следствените дейности. На името на задържания Борислав Колев са регистрирани две компании.

Едната е на улица „ Пъстър свят “, където двамата с брат му живеят. Според съседите двамата не водели разточителен живот, най-малко до скоро.

На адреса на другата компания, благосъстоятелност на Борислав Колев, в квартал „ Гео Милев “, не бяха чували за нея. Според регистрите преди три години една от компаниите на Борислав Колев минава в ръцете на 26-годишния Альоша Цветанов от монтанското село Медковец. Майка му отхвърля да е притежател на компания.

Утре съдът ще прегледа мярката за неотклонение на Борислав Колев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР