Българският футболен съюз излезе с позиция относно изказването на спортния

...
Българският футболен съюз излезе с позиция относно изказването на спортния
Коментари Харесай

БФС нападна министъра

Българският футболен съюз излезе с позиция по отношение на изявлението на спортния министър Радостин Василев в народен ефир, където той съобщи, че смяната в страната ще застигне и футболната централа.

" Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз остро се опълчва на обществените внушения, изказани от министъра на младежта и спорта господин Радостин Василев.

Българският футболен съюз, от позицията на най-голямата спортна федерация у нас, се управлява от правилата на ФИФА и УЕФА и не разрешава интервенция в работата си – а всички сходни опити, въпреки и маскирани като „ угриженост “, са неприемливи.

Припомняме на господин Василев, че БФС бе обект на извънредно сериозна по мащабите и публичността си инспекция от страна на всички държавни органи, които не откриха никакви нередности в активността на централата.

Именно по тази причина дефинираме офанзивите и обвиняванията по отношение на институцията Български футболен съюз като изцяло безпочвени и манипулативни. Изпълнителният комитет на БФС изрично ще отстоява независимостта на съюза съгласно интернационалните правила и закони. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР