Българският футболен съюз информира привържениците за мерките за опазване на

...
Българският футболен съюз информира привържениците за мерките за опазване на
Коментари Харесай

Информация за зрителите на утрешния двубой от Лигата на нациите между България и Северна Македония

Българският футболен съюз осведоми последователите за ограниченията за запазване на публичния ред преди, по време и след идния дуел от Лигата на нациите сред България и Северна Македония, които са съгласувани с органите на реда и полицията.

Двубоят е на следващия ден от 19:00 ч. на ст. „ Лудогорец Арена “ в Разград.

Напомняме, че почитатели с продукти и флагове на гостуващия тим няма да бъдат допускани в секторите с последователи на домакините, както и противоположното – почитатели с продукти и флагове на България няма да бъдат допускани в бранша за посетители. Феновете от Северна Македония ще бъдат настанени в бранш „Гости“ на стадиона.

Достъп до „Лудогорец Арена“ няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Феновете подлежат на щателни инспекции в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Стадион „Лудогорец Арена“ разполага със система за видео наблюдаване, с помощта на която нарушителите ще бъдат разпознати и предадени на органите на реда. Привържениците би трябвало да имат подготвеност да дават документ за идентичност при поискване от органите на реда когато и да е.
По решение на ОДМВР – Разград в деня на мача няма да бъдат допускани коли по бул. „ Васил Левски “, ул. „ Илия Петров “, ул. „ Гаврил Кръстевич “ и ул. „Северен булевард“ (в частта им към ст. „ Лудогорец Арена “).

БФС припомня, че продължава продажбата на билетите за дуела. Днес (сряда) почитателите на националния тим могат да закупят входни талони от касата на улица „ Васил Левски“, която работи от 10.00 до 18.00 ч. На 2 юни (четвъртък) работното време на гишето ще бъде от 10.00 до началото на дуела в 19,00 ч.
Присъстващите с лица под 16 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет, а могат да бъдат изтеглени и от линка за онлайн продажба на билети: https://bfunion.bg/news/48539/0.

ВАЖНО! При влизане на стадиона всеки почитател, закупил онлайн билет, би трябвало да го показа, разпечатан на хартия.
Вратите на стадион „ Лудогорец Арена “ ще отварят за почитатели в 17,00 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР