Българският футболен съюз (БФС) обяви онлайн намаление от 50% на

...
Българският футболен съюз (БФС) обяви онлайн намаление от 50% на
Коментари Харесай

БФС пусна промоция на билетите за световната квалификация с Франция

Българският футболен съюз (БФС) разгласи онлайн понижение от 50% на билетите за международната подготовка сред България и Франция. Двубоят ще се играе на 7 октомври от 21.45 ч. на националния стадион " Васил Левски ", а промоцията важи до 3 септември в това число.

Билетите бяха пуснати в продажба през днешния ден на цени от 40 лв. са бранш " А ", 30 лв. за бранш " В " и по 12 лв. за браншове " Б " и " Г ". Ако бъдат закупени онлайн в мрежата на " Ивентим " до 3 септември, пропуските ще костват надлежно 20, 15 и 6 лв..

От 4 до 30 септември билетите ще костват 30, 20 и 10 лв., а след 31 септември ще са на публично оповестените цени. Футболният съюз действа по същия метод и с пропуските за международната подготовка с Швеция на 31 август в София.

БФС разгласи понижение и на местата за ВИП ложите. До 3 септември закупените онлайн билети в категория " златна " ще костват 100 лв., а в категория " сребърна " - 30. От 4 до 30 септември - надлежно 150 и 40 лв., а по-късно - 200 и 50 лв..

С 50% понижение ще влизат децата под 18 години, като при тях отстъпката е годна от самото начало до деня на мача.

След първите пет дуела в квалификационна група " А " на зона " Европа " отпред са Швеция и Франция с по 13 точки, следвани от Холандия с 10 и България с девет.

Директно за мондиала в Русия през 2018 година се класират спечелилите в деветте групи, а осем от вторите тимове отиват на бараж.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР