Българският футболен национал Йоан Стоянов получи наградата за Откритие на

...
Българският футболен национал Йоан Стоянов получи наградата за Откритие на
Коментари Харесай

Български национал бе определен за Откритие на сезона в Израел

Българският футболен национал Йоан Стоянов получи премията за " Откритие на сезона " в израелската елитна дивизия Лигат Ал.

В класацията роденият в Израел Стоянов изпревари още четирима състезатели, с цел да грабне наградата.

Крайният защитник е благосъстоятелност на Апоел Беер Шева, само че през миналата акция игра като преотстъпен в Нес Циона и макар че тимът му изпадна във втора лига, представянето на българинът бе отличено.

" Доста играчи бяха открити през миналия сезон в израелския футбол, когато получиха късмет да се покажат във Висшата лига. Прекрасният халф, който принадлежи на Апоел Беер Шева, макар че изпадна този сезон с тима на Нес Циона, беше едно от ярките попълнения на оранжевите и значим детайл в офанзивата с пет гола и четири асистенции. През последния сезон Стоянов стана неизменима част от националния тим на България, когато получи цялостното доверие на Младен Кърстаич. И като се има поради, че е единствено на 21 години, очевидно небето е границата за него ", написа в разбора си в уеб страницата one.co.il.

Според различен състезателен портал в Израел – sport5.co.il пък възможностите на Стоянов да се върне в Апоел Беер Шева са 50 на 50. От една страна е значима волята на собственичката на клуба Алона Баркат, която има известни проблеми. Тя един път към този момент се отдръпна от клуба, само че по-късно се върна.

Ако Баркат реши да влага доста пари в тим, който да се бори за шампионската купа непременно, то е доста евентуално за Стоянов да има още един сезон на преотстъпване, само че към този момент на друго равнище.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР