Българският фармацевтичен съюз все още не е подписал анекс за

...
Българският фармацевтичен съюз все още не е подписал анекс за
Коментари Харесай

Няма ясно решение около изписването на рецепти за COVID-19

 Българският фармацевтичен съюз към момента не е подписал анекс за удължение на периода на контракта на аптеките с НЗОК, оповестиха от съсловната организация.

На 26 октомври пред президента беше стихотворец явен ангажимент авансово препоръчаните от БФС ограничения за възстановяване на достъпа на пациентите до фармацевтични грижи да бъдат приведени в деяние, напомнят от Българския фармацевтичен съюз.

След извършена среща с членове на Надзорния съвет на НЗОК фармацевтите чакаха завършване на поетите задължения в писмен тип.

Решението на проблемите е било отсрочено от Надзорния съвет посредством позоваване на процедура, макар приключването на периодите по подготвянето на бюджетната рамка за идната година, допълват от БФС.

Все още фармацевтите извършват електронни наставления на пациенти с COVID-19 без съответно заплащане за поетия професионален риск, припомниха от съсловната организация. В взаимозависимост от решението на Надзорния съвет на идно съвещание Управителният съвет на БФС ще разиска с районните колегии присъединяване си в преговорния развой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР