Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел се срещна полския министър

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел се срещна полския министър
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел: Развитието на дигиталните технологии върви ръка за ръка със свободното движение на данни в Съюза

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел се срещна полския министър на дигитализацията Кристоф Шуберт във вторник, 05 декември в Брюксел. Двамата разискаха главните законодателни актове на Еврокомисията в областта на Единния цифров пазар. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

"Развитието на цифровите технологии върви ръка за ръка със свободното придвижване на данни в Съюза. То е основата върху, която се построява дигитализацията на нашия континент. Данните имат директно отношение за основаването на нови услуги, нови благоприятни условия за бизнеса и потребителите, решенията за интелигентен превоз и инфраструктура и така нататък Важно е да работим бързо и качествено по този Регламент ", разяснява Ева Майдел по време на двустранната среща.

Кристоф Шуберт и Ева Майдел разискаха идното председателство на България, подготвеността на бизнеса за използването на Основния правилник за отбрана на персоналните данни, както и тристранните договаряния по Регламента за персоналното пространство онлайн, които се чакат да стартират още този месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР