Българският елитен футбол се завръща, а благодарение на Вашите познания

...
Българският елитен футбол се завръща, а благодарение на Вашите познания
Коментари Харесай

Прогнозирай Левски - Черно море в Домът на феновете и спечели страхотни награди!

Българският първокласен футбол се завръща, а с помощта на Вашите знания може да спечелите страхотни награди, до момента в който гледате обичания си спорт. В новата секция на Sportal.bg " Домът на почитателите " читателите на най-големия състезателен уебсайт у нас имат опция да основат личен профил, посредством който сами да дефинират какво наличие и информация да получават.

Освен това, в " Домът на почитателите " има разнообразни игри с награди. Една от тях е " Мач игри ", където всеки регистриран консуматор може да даде своите прогнози и да се снабди с нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник. От Вас се изискват футболни знания, няколко прогнози или просто малко шанс. 

 " Домът на почитателите " донесе нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник на един от потребителите на Sportal.bg
Следващата ни игра е за дуела сред Левски и Черно море. Трябва да бъдат отгатнати 6 аспекта в границите на срещата - резултат на полувремето, краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон.


Традиционно тези два тима влизат крепко в борбите между тях - и този път чакаме същото. И Станимир Стоилов, и Илиан Илиев укрепиха нападението си през зимната пауза. Може ли Рикардиньо да вкара дебютния си гол в формален мач във вратата на " моряците "? Или пък Атанас Илиев, който още веднъж е част от варненския отбор, първи ще порази " сините " очаквания?

В два от последните четири дуела сред Левски и Черно море е имало червен картон. А този път? Вие познавате!

Един от потребителите на Sportal.bg към този момент завоюва 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник. Регистрирайте се и дайте своите прогнози в  " Домът на почитателите ". Ти може да си идващият победител!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР