Българският боксьор Тервел Пулев използва своя профил във Фейсбук, за

...
Българският боксьор Тервел Пулев използва своя профил във Фейсбук, за
Коментари Харесай

Тервел Пулев: От загубите учим повече

Българският боксьор Тервел Пулев употребява своя профил във Facebook, с цел да показа първите си усещания след

За Тервел това беше първа загуба на професионалния кръг в полутежка категория, откакто до този миг той имаше 16 победи.

По-малкият от братя Пулеви благодари за поддръжката на българските почитатели в " Киа Форум " в Лос Анджелис и добави, че от загубите се учи повече, в сравнение с от успехите.

" Благодаря на всички свързани с работата ни да стигна до тук да играя с един от най -добрите боксьори в света в нашето време. Благодарности и на всеки, който има вяра и не стопира да ме поддържа макар, че моята ръка не беше вдигната от реферите. Радвам се, че бях на това равнище в този кръг, с подобен именит боксьор. Въпреки сложния мач и високото движение се усещам в чудесно здраве и въодушевление.

Не спирах да слушам гласа на брат ми Кубрат през всичките 10 рунда, от край до край. Което ми даваше ужасно доста мощ. Чувах поддръжката на българите в залата също. Много се веселя, че имаше такова мощно българско наличие в Киа Форум в ЛА. От загубите учим повече, в сравнение с от успехите!

Нямам самообладание да се прибера в България при фамилията си и да ги прегърна- доста ми липсваха през всичките 2-3 месеца на подготовка в Съединени американски щати.

Чувствам се блажен!
Тервел Пулев ", написа бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 във Facebook.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР