Българският боксьор Кубрат Пулев се надява на честно съдийство срещу

...
Българският боксьор Кубрат Пулев се надява на честно съдийство срещу
Коментари Харесай

Кобрата иска честно съдийство срещу Дерек Чисора

Българският боксьор Кубрат Пулев се надява на почтено съдийство против Дерек Чисора. В събота вечер преди среднощ Кобрата ще се изправи против английския си противник в Лондон, а съдиите също ще бъдат англичани, написа " Спортал ".

“Винаги съм благополучен, тъй като животът е един парадайс и би трябвало да го оценяваме. Имам огромен опит, който ще ми даде в допълнение проценти шансове за победа.

Сигурен съм в себе си, имам вяра в себе си. Дерик приказва доста, аз го върша по-малко от него. Но пък съм почтен и приказвам истината. С екипа ми се подхотвихме ужасно. Тренировките бяха доста тежки и сме подготвени за реванша с Чисора.

Приех борбата, тъй като съм мъж и като подобен му дадох право на реванш. Всеки има право на втори късмет. Имаме история с него и в този момент ще забележим кой е по-добър от преди. Стиловете ни са разнообразни и в събота вечер ще забележим кой е направил нужните промени.

Стилът ми е доста акуратен, обичам да работя като хирург, като професор, по този начин приготвям ударите си. Не знам за нокаут, тъй като това е спорт. Все отново, това е професионален бокс, а не е билярд, по тази причина е толкоз забавен по целия свят. Имам доста мощ и сила и всеки рунд ще е доста сложен за Чисора.

Идвам за успеха и ще забележим какво ще се случи. Сега и двамата сме се трансформирали доста, а той се е трансформирал за положително. Дерик е станал по-умен и по-балансиран от преди. Може би е по-добър боксьор от преди, само че това го прави още по-опасен противник.

Победата е най-важната, само че за него също е по този начин. И двамата наложително би трябвало да победим и по тази причина съм сигурен, че ще стане страхотна борба. Само един ще победи и се надявам реферите да са почтени, тъй като те са англичани и ние сме в Англия. Ако изгубя, да ми присъдят загуба, само че в случай че печеля, дано ми присъдят успеха ”, сподели Пулев.

Неговият управител Ивайло Гоцев показа, че тренировките на Кобрата са в действителност доста съществени и цялата зала се тресяла, до момента в който той удря по чувалите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР