Българският боксьор излиза за невиждан до този момент експеримент, в

...
Българският боксьор излиза за невиждан до този момент експеримент, в
Коментари Харесай

Кой ще излъчи сблъсъка Пулев - Мир в България?

Българският боксьор излиза за невъобразим до този миг опит, в който даже ще е водещата фигура. Triad Combat опълчва два бойни спорта - и ММА, а представителите на двата тима ще опитат да защитят изказванията си, че техният е по-силен.

Съперник на Кобрата ще бъде американецът Франк Мир, като конфликтът ще се състои в Арлингтън, Тексас, Съединени американски щати. Той ще бъде сбъднат в събота против неделя - в ранните часове на 28.11 българско време.
Единствените две загуби на Кубрат Пулев в бокса (ВИДЕО)
Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се готви за идната си борба против американеца Франк Мир. Кобрата ще се изправ...

Това ще бъде първи конфликт за Кубрат Пулев след провалянето от Антъни Джошуа преди съвсем една година. Кобрата обаче няма да се бие по типичните за бокса правила, а по новосъздадени от самобитна композиция сред тях и тези за ММА.

Както е известно, борбата ще се състои на триъгълен кръг. Иновативната концепция за това е пристигнала от кино продуцент. Специалните правила за Triad Combat пък са дело на известния американски коментатор Шон Уийлок.

Зрелището се чака с голям интерес, .

Още от ОЩЕ СПОРТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР