Българският баскетболист Борислав Младенов говори пред вестник Кориере Романя, след

...
Българският баскетболист Борислав Младенов говори пред вестник Кориере Романя, след
Коментари Харесай

Борислав Младенов: Намерихме енергията, която не показахме в предишните мачове

Българският баскетболист Борислав Младенов приказва пред вестник " Кориере Романя ", откакто стана воин за отбора си Виртус Имола при успеха над Фиоренцуола, вкарвайки 20 точки и добавяйки 8 извоювани битки.

" Фиоренцуола е доста мощен тим, четвърти е в класирането. На нас обаче ни трябваше наложително успеха. Следвахме проекта си и направихме това, което би трябвало да вършим. Намерихме силата, която не показахме в предходните пет мача ", разяснява българинът.

През последният месец той се представяше под упованията.

" Мисля, че всеки състезател има такива интервали през сезона и не е толкоз притеснително. Освен това треньорът ми оказа помощ и ме стимулира. Минах през интервал, в който не ми влизаха изстрелите и най-малко пробвах да оказа помощ на тима в отбрана. Знам, че имам съотборниците, които могат да вкарват доста и по тази причина просто правех нещо друго от това, което върша по принцип ", добави Младенов.

" Не знам дали сме най-силната двойка с Галаси, само че но мисля, че сме една от най-хубавите в Серия В. Галаси може да осъществя доста, само че същи и да прави асистенции и когато имах компликации, той пое тима си на гъбра си ", счита синът на легендата Георги Младенов.

" Няма думи, с които мога да опиша нашите тифози - постоянно са с нас, даже и при най-даречните гостувания. Те са нашият шести състезател, който постоянно ни дава сили, даже и при загубите. Мисля, че без тях нямаше да успеем да спечелим някои от мачовете през сезона ", сподели още Борислав Младенов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР