Българският баскетболист Александър Везенков вкара 13 точки и прибави 7

...
Българският баскетболист Александър Везенков вкара 13 точки и прибави 7
Коментари Харесай

Везенков и Олимпиакос отново минаха през Барселона за 19-та победа в Евролигата

Българският баскетболист Александър Везенков вкара 13 точки и прибави 7 битки за успеха на неговия клубен Олимпиакос със 77:70 като хазаин на Барселона в дербито от 27-ия кръг на постоянния сезон в Евролигата.

За " червено-белите " това е втора победа против испанския гранд през този сезон, откакто в откриващия кръг на конкуренцията през октомври Везенков и компания завоюваха с 80:70 при визитата си в каталунската столица.

Именно провалянето от преди пет месеца даде сериозна мотивация на Барса в началните минути през днешния ден в Пирея, като след първата четвърт " блаугранас " имаха преднина от 20:11.

Още до края на първото полувреме обаче баскетболистите на Олимпиакос откриха верния темп и на почивката момчетата на Йоргос Барцокас към този момент водеха с 29:27.

През втората част домакините бяха по-добрия тим на паркета и в последна сметка справедливо стигнаха до своята 19-та победа от началото на сезона в Евролигата.

Най-резултатен за спечелилите стана Шакил Макксиик със своите 16 точки, до момента в който от другата страна Никола Миротич вкара 19 пункта за Барселона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР