Българският баскетболист Александър Везенков описа като болезнена загубата от Реал

...
Българският баскетболист Александър Везенков описа като болезнена загубата от Реал
Коментари Харесай

Александър Везенков: Вярвахме, че можем да спечелим и затова боли

Българският баскетболист Александър Везенков разказа като мъчителна загубата от " Реал " (Мадрид) във финала в Евролигата. В неделя неговият тим " Олимпиакос " 78:79 дуела за оценката.

" Боли, тъй като тази година вярвахме всички, че можем да стигнем до края. Много съм горделив с нашия тим ", разяснява Везенков пред " Макс Спорт ".

" Допуснахме някои неточности в отбрана, позволихме им да вземат стрелби. Някои ще кажат, че са сложни, само че за такива играчи не са. "

Българинът приключи с 29 точки, което е изравнено рекордно достижение във край в Евролигата. Той изигра отличен сезон и.

" Никой не помни какво си направил, в случай че не спечелиш купата, тъй че не ме интересува. "

Той се обърна и към публиката в България: " Много им благодаря. И преди съм казвал, че даже едно дете да стартира да се занимава с баскетбол, това ще е триумф за всички. "

" В последните три минути не изиграхме както би трябвало мача. Нямахме положителни решения в нахлуване. Не мисля, че имаше пренавиване. Това е един край. И двата тима играеха на 100% от своите благоприятни условия. Това е " Реал " (Мадрид) - огромен тим. За страдание, не успяхме, дадохме всичко от себе си, само че просто не успяхме ", сподели Везенков и пред " Спортал ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР